Galleri


Bilden visar när en datorstyrd maskin skär ut färdigskuren solfilm anpassad
 efter en speciell bilmodell. När den så kallade plotter har skrivit ut den färdigt så tar man bara bort det överflödiga materialet som blir över, eftersom maskinen levererar det i fyrkantig form så måste man ta bort det överflödiga materialet innan man kan påbörja formning och montering.


En mörk solfilm är en bra lösning om du har hund,värdefulla saker i bilen och vill hindra värmen skada din hund eller hindra inbrottsbesök. Vår samarbetspartner säljer en solfilm med 5% insynsskydd vilket är det bästa och närmsta du kan komma till om du vill montera solfilm för insynsskydd. Solfilmen kan gott och väl jämföras med limousinens toning som dem har på.


En lite närmare bild på materialet som används. Helt enkelt är det en plastfilm som applicerar på glasrutan. Filmen är en metallicerad solfilm vilket innebär det bästa utav kvalitén som går att få tag på. Suveräna krympegenskaper och bra repskydd. Toningen har även livstidsgaranti på sprickbildning,flagning,blekning, detta saknar många budget solfilm som säljs för låga kostnader och dessa bör man undvika om man vill ha en felfri montering.